AyuFarishaEfendy's FotoPage

By: AyuFarishaEfendy Luv

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  >  >>]    [Archive]
Thursday, 31-May-2007 03:38 Email | Share | | Bookmark
:: Aimy Farisha 9bulan ::

 
 
 
28/05/07 ari tu genap la fysa 9bulan.DAH pandai merangkak...dh mula berjinak2 nak berdiri...


Wednesday, 23-May-2007 02:43 Email | Share | | Bookmark
:: Percutian ke Sarawak Part 3 ::

 
 
 
View all 30 photos...
19/05/07,merupakan hari terakhir di Sarawak sebelum berangkat ke Semenanjung..
Sempat bergambar dekat Kuching,tempat tak jauh depan hotel ajer..buat kenangan sebelum balik..
Sweet Memories.....


Tuesday, 22-May-2007 01:39 Email | Share | | Bookmark
:: Gunung Santubung ::

 
 
 
View all 45 photos...


Monday, 21-May-2007 08:12 Email | Share | | Bookmark
:: Percutian ke Sarawak Part 2 ::

: Fysa ngah tunggu Papa :
 
: Sukanya dier :
View all 6 photos...


Monday, 21-May-2007 02:22 Email | Share | | Bookmark
:: Percutian ke Sarawak Part 1 ::

: Fysa bersama Tweety :
: Fysa n Papa :
: Bertolak ke Putrajaya :
View all 27 photos...
Memang menyeronokkan..tempat2 yang best-best semua kami pergi.Kami bertolak dari Pasir Gudang pada 16/05/07 ke Putrajaya menginap sehari rumah MakLong sebelum bertolak ke Sarawak.Kebesokkannya pada 17/05/07 barulah kami berlepas menaiki KLIA Transit (ERL) ke KLIA menaiki pesawat MAS pada pukul 2.00ptg. Perjalanan ke Sarawak mangambil masa selama 1jam 45minit.Pukul 5.00ptg kami check in hotel (Holiday In Hotel, Kuching).Hotel yang lengkap,makanan sedap2,layanan 100%,dan hotel yang bersih.Penduduk disini ramah2 belaka.Kami berehat sekejap sebelum keluar pada malamnya.Kami pergi Waterfront,Pasar Borong dll.Kami makan malam di rumah atuk angkat sepupu dimana dia belajar di UNIMAS.Makan Mi Laksa Sarawak..yum..yum memang sedap.Badan letih sangat masa tu di hidangkan dengan mi laksa beselara sungguh. Bersembang2 sampai pukul 11.00malam.

Kebesokkan hari 18/05/007, pukul 8.10pagi kami besiap untuk bersarapan di hotel mengisi perut sebelum meronda satu Kuching.Tempat pertama kami pergi Gunung Santubung.Jauh tempatnya dari bandar.Kami menonton Kebudayaan Sarawak selama 45minit.Melihat rumah2 suku kaum Sarawak..cthnya Bidayuh,Ulu dll.Balik Dari Gunung Santubung kami pergi Pasar untuk membeli ikan siakap masin.belacan,buah2an.Beli juga tikar sarawak yang murah sangat.Bermacam2 cenderahati yang kami beli.Penat meronda semua kedai.Dari beg tangan, baju, gelang mutiara hinggal ke keychain..tikar..Macam2 ada kat sini.mURAH..harga boleh runding lagi.
Kami balik hotel dalam pukul 6.30ptg,tapi kat Sarawak dh macam kul 7.30mlm.Pada pukul 8.30mlm kami dijemput makan malam di rumah sedara Pak Long sampai la pukul 11.00mlm.Fysa dah tido,golek2 kat katil.Papa Fysa n Mama Fysa pun apalagi mengemas barang2 untuk dibawa pulang ke KL.

Pada 19/05/07, seawal pagi kami sudah bangun,tapi fysa belum lagi..kemas kan diri dulu sementara fysa bangun..Kami check out pukul 10.30pagi menuju ke Lapangan Terbang Sarawak.Sempat berbelanja lagi sementara menunggu penerbangan pukul 12.55tghari.Kami tiba di KLIA pada pukul 2.00ptg.Hujan lebat setiba sampai di KLIA.

Penat memang penat, tapi memang best travel ke Sarawak...
Si cAYAK KAK....


[<<  <  [1]  2  3  4  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net